Interesant

“Azilul amanţilor” la Teatrul Evreiesc de Stat

Azilul amanţilor la Teatrul Evreiesc de StatAm fost azi la o nouă piesă de la Teatrul Evreiesc de Stat şi-mi permit să spun încă din această primă frază că ESTE CEA MAI BUNĂ COMEDIE PE CARE AM VĂZUT-O PÂNĂ ACUM PE O SCENĂ.

Da, ştiu, o să îmi zici acum că n-am văzut nu-ştiu-ce-piesă super-amuzantă! Dar nici nu trebuie. Piesa asta m-a uns pe suflet. O piesă-metaforă, cu umor şi mesaj. Lucru pe care am observat că-l regăsesc foooarte rar în piesele moderne. Sunt adesea lipsite fie de mesaj, fie de un umor bun.

Deci, vă spun, este o piesă la care trebuie să mergeţi cât de repede puteţi. În distribuţie o să găsiţi nişte actori demenţiali: Mihai Ciurcă, Viorica Bantaş, Cornel Ciupercescu, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Roxana super-Guttman şi Cristina Cîrcei! Da, poate unele nume nu vă zic nimic ACUM. Nici mie nu-mi ziceau nimic înainte de piesă. Dar pentru -probabil- prima dată în viaţa mea simt un fel de “dragoste” pentru aceşti actori. I-am aplaudat de m-au durut palmele. Mai-mai că era să strig ca un cocalar: BRAVOOOO!

PS: Ca să vă rezervaţi bilete din timp vă recomand să sunaţi la 0213233970.
PPS: TES are şi pagină de Facebook Facebook activă. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  rebeca
  31/05/2011 at 19:52

  vreau sa stiu cand este piese de tatru la ora 11 00

 • Reply
  rebeca
  31/05/2011 at 19:53

  va rog spuneti mi

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează