Interesant

Care-i cel mai tare lucru pe care l-ai putea avea vreodată?

Care-i cel mai tare lucru pe care l-ai putea avea vreodată?

Care-i cel mai tare lucru pe care l-ai putea avea? Dacă ne referim strict la chestii palpabile, la obiecte, nu la sănătate, familie, relații bune, fericire, dragoste … sau “bani”.

Care-i cel mai tare lucru pe care l-ai putea avea vreodată și să fie palpabil? Precum o piramidă, o bucată de 3 tone de aur sau zmartuaciu ăla nou de la Apple care costă zece mii de parale…

În fine, am găsit videoul ăsta de 2 minute, scurt, rapid, care transmite un mesaj simplu și puternic. Vi-l recomand. Acolo-i răspunsul la întrebarea “Care-i cel mai tare lucru pe care l-ai putea avea vreodată?” (și deja îl ai, de fapt).


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

3 comentarii

 • Reply
  Dragos
  12/03/2015 at 20:59

  Interesanta abordare. Reala, e adevarat, ceea ce nu ne retine in a ne face singuri rau. Poate ar trebui sa ni se reaminteasca mai des.

 • Reply
  Voita S
  13/03/2015 at 17:07

  Pentru mine cel mai tare lucru pe care pot sa am este o viata sanatoasa cu familie sanatoasa. Daca ai numai atat deja esti un om fericit. Si este propria ta decizie cum traiest viata ta.

 • Reply
  floraria-crina.ro
  18/03/2015 at 17:39

  E un lucru destul de usor de uitat cand te lasi pierdut in rutina de zi cu zi. Are o abordare frumoasa care merita luata in calcul in fiecare zi.

  PS: totusi cred ca ar fi “tare” sa detin o insula…

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează