Blog in vlog si vicevercea

Catinca și ale sale “good vibes”

Catinca și ale sale good vibes

De când eram mic îmi plăcea să admir oamenii din jurul meu sau, culmea, diverși oameni de pe internet. Ba mai mult, îmi plăcea să le iau și interviuri scrise pe care le publicam pe blogul meu și faceam mii de vizualizări, semn că și alții găseau valoare sau admirație pentru cei pe care-i admiram eu.

Cu timpul am învățat să pun întrebările “alea bune”, să îi ajut pe cei intervievați să se deschidă în fața mea, să găsesc “firul poveștii” (căci fiecare om are un milion de povești, contează acea singură poveste pe care o urmărești la momentul interviului…), cum să mă port, cum să ajut, cum să încurajez (dacă-i cazul) și, mai ales, cum să “storc esența”.

Acum am trecut pe video. Și e un pic-foarte-diferit. Căci acum se transmite mai ușor emoția celui intervievat și există și o comunicare non-verbală. Și treaba asta-i faină tare… căci pot lua interviuri mult mai cu impact, cred eu. Toți anii de admirație și interviuri scrise cântăresc enorm acum.

Cu diverse ocazii, prin diverse colaborări, dau de oameni faini pe care ajung să-i iau la întrebări despre ei și despre ceea ce fac cu viața lor. Și voi încerca să-i adun pe toți aici, în aceast playlist de YouTube numit “Oameni faini”. Tot din acest playlist ar fi făcut parte și oamenii faini pe care i-am întâlnit prin Timișoara alături de Banca Transilvania, dar nu-s puși în acest playlist, căci au playlistul lor separat, haha.

Azi este despre Catinca și ale sale “good vibes”.

Pe Catinca am cunoscut-o foarte vag și treptat, probabil acum vreo 3 ani. Inițial cred că doar am făcut niște livrări spre ea / de la ea … și apoi, încet-încet, am aflat mai multe despre ea, pasiunea ei pentru meșteșugări piele și făcut haine pentru ea.

Recent am fost în atelier la ea și am filmat-o făcând o borsetă-gentuță și am luat-o la întrebări despre cum a ajuns să facă ceea ce face. Și a ieșit povestea asta faină. :D

Pe Catinca o puteți găsi pe Instagram aici:
https://www.instagram.com/catinca_m/

Iar brandul sub care lucrează ea, 88 goods, aici:
https://www.facebook.com/88goodsro/
https://www.instagram.com/88_goods/

Dacă mai știți oameni faini pe care ați vrea să-i intervievez video, fie că-i cunoașteți personal sau nu, lăsați un comentariu sau dați un mesaj, un e-mail, un SMS, un DM, orice. Hai să facem lista de oameni faini cât mai mare.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează