Amuzant

Dacă nu-ți crește barba…

Dacă nu-ți crește barba...

Eu-s cel mai puțin păros om pe care-l cunosc, asta dacă trecem cu vederea cele 30 de dreaduri ce pornesc din creștetul meu și se opresc la fund.

Aproape zilnic sunt întrebat dacă-i părul meu. Și este… al meu. Tot. Din 2008. Am scris aici despre dreadurile mele.

Dar, pe bune acum, când eram în liceu n-aveam nicio urmă de păr facial. Părul de pe mâini era mic și galben… iar pe picioare era un început de mărar.

Pe piept n-aveam nimic. În jurul buricului nici atât. La subraț eram “normal”. Iar despre zona de sub buric nu cred că are sens să vorbesc, dar cred că ating normalitatea.

Azi am 24 de ani și părul meu de pe piept se rezumă la … stai să număr … 15 fire de păr. Fix în centrul pieptului, așezate perfect între țâțe. Simetric, așa.

Părul facial pentru mine este un subiect destul de “tânăr”. Dar am aflat și de ce: e de la gene, de la bagajul genetic… Tata poate să-și crească, maxim, o mustață. Iar bunicul mi-a povestit o dată că i-a dat barba pe la 30 de ani.

Ce este mai curios este că mama are urme de mustață … glumesc.

Și, în fine, ca băiat n-am simțit niciodată “o presiune socială” pentru că alții au barbă și eu nu. Dimpotrivă, mereu mi s-a zis că arăt ca un copil. Ceea ce voi aprecia, probabil, peste ani.

Dar părul facial este ca un joc, așa cum era și cel pubian în primii ani în care și-a făcut apariția. Părul facial pe fața unui bărbat este ca un Tamagotchi cu care te poți juca, de care poți avea grijă… sau de care poți să-ți bați joc.

Eu încă mă chinui să am parte de acest Tamagotchi.

Deci dacă nu-ți crește barba… află că s-a inventat “creionul cu păr” care, în mare, creează păr fals. Este fix ca în desenele animate… doar că-i pe bune.

În gif-ul de mai jos fac o demonstrație. “Creionul cu păr” costă 149 de lei (click aici) și poate să creeze apoximativ un metru pătrat de păr cu o lungime medie de 1 cm. Există creioane cu păr mai lungi.

“Părul fals” rezistă la apă și umezeală și de obicei cade de pe piele după vreo 72 de ore. Poate fi aplicat oriunde pe corp, dar pielea trebuie spălată înainte.

Recomand. Și recomand să dați acest link prietenilor ce au astfel de probleme cu părul facial. Vor aprecia. :)

Dacă nu-ți crește barba...


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează