Interesant

Înainte să ieşi pe teren trebuie să exersezi, să transpiri, să te laşi inspirat de cei mai buni…

Înainte să ieşi pe teren trebuie să exersezi, să transpiri, să te laşi inspirat de cei mai buni...Înainte să ieşi pe teren trebuie să exersezi, să transpiri, să te laşi inspirat de cei mai buni… şi să furi meserie de la cei mai experimentaţi! :)

Eu cred în “furtul de meserie“. E o treabă legală şi de foarte mare ajutor. Să zicem că-ţi place să găteşti şi vrei să-ţi deschizi un restaurant, da? Ei bine, eu în locul tău m-aş duce la Copolovici la restaurant şi i-aş gusta toată mâncarea. Aş încerca să mă împrietenesc cu el, să-l iau la întrebări, să văd ce experienţe a avut. Într-un mod foarte indirect aş avea enorm de mult de învăţat de la el.

Când eram mic ştiu că exista “o teorie” ce zicea că sportivii din ziua de azi au ajuns să se antreneze vizionând filmări cu ei sau alţi sportivi (mai buni ca ei) antrenându-se. Un documentar arăta cum muşchii sportivilor ce priveau video-uri se încordau şi… “exersau singurei”. Cam aşa-i şi cu furtul de meserie. Priveşti la alţii şi înveţi fără ca măcar să-ţi dai seama.

Dacă-i adevărată sau nu treaba asta cu sportivii, chiar nu ştiu. Dar pentru mine treaba cu “furatul meseriei” privind la ce fac cei mai buni din branşă a funcţionat perfect.

Tipul din videoul de mai jos a furat muuuultă meserie… şi a marcat de 6 ori la rând coşuri de 3 puncte. Şi e autist. Zic numa’.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

Comentează

Vezi alte comentarii:

Comentează