Evenimente

Mă, de Vlad Grigoresc aţi auzit?

Căci eu am auzit de el acum vreo 3 ani şi ceva şi l-am contactat să vină la un eveniment pe care-l făceam. Am tras de el mult. Nu-i ofeream bani şi publicitatea pe care puteam să i-o fac eu prin eveniment era oricum mult prea mică. El ştia asta. Dar cumva, ceva, l-a convins, şi într-un târziu mi-a acceptat invitaţia.

A vorbit în faţa liceenilor despre cum este să fii mentalist/iluzionist. Şi apoi ne-a şocat cu ceea ce putea să facă. Aici e o filmare lungă şi puţin plictisitoare de atunci. Finalul pentru mine a fost un şoc. Se vede şi pe filmare că-s derutat complet.

Am fost apoi la evenimentele lui Vlad. Mă aşteptam să fiu, desigur, şocat din nou. N-am regretat niciun leu dat pe bilet. Timp de o oră şi ceva am stat cu gura căscată, mi-era frică să mă duc pe scenă lângă el (tot invita oameni din public).

Ceea ce poate să facă el este… într-un mod genial, foarte fucked-up.

Mă, de Vlad Grigorescu aţi auzit?

Uite aici nişte chestii de la TV pe care le-a făcut.

Şi de ce scriu abia acum despre el?

Pentru că Vlad a făcut level-up. Deşi a avut o emisiune la Prima TV şi a ţinut mai multe evenimente mici cu trucurile sale, după 3 ani de activitate intensă se pare că a venit momentul să facă ceva cu adevărat mare!

Pe 26 mai, în Bucureşti, are loc show-ul EXPERIMENTALISM, la Palatul Naţional al Copiilor. O să fie cel mai mare show de acest fel din România până acum. O să fie epic.

Şi eu voi fi acolo în sală, pregătit să fiu din nou şocat de ceea ce poate face Vlad.

Îmi amintesc că prima dată când l-am văzut făcând ceva “imposibil” în faţa mea am început să mă gândesc asupra existenţei mele pe Pământ. Am început să mă gândesc la viaţa mea, la omenire, la supra-puterile lui. Sunt sigur că la asta mă va duce gândul şi de data asta.

Dacă veniţi şi voi, let me know, să ne vedem pe acolo. Eu vi-l recomand. Şi urmăriţi-l şi pe blog, că are multe articole cu trucuri geniale. :D


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Bijuterii argint
  10/05/2012 at 11:09

  E naucitor ce face omul asta. Mi-ar placea sa-l vad pe viu.

 • Reply
  Alex
  16/05/2012 at 08:46

  Normal ca am auzit, e genial tipul.

 • Reply
  Lexa
  17/05/2012 at 16:55

  Cand am vazut excerpt cu articolul asta pe Fb am zis “gata, dai invitatii la show”, ar fi fost fain :)

  • Reply
   Ariel
   17/05/2012 at 23:42

   Mie chiar mi se pare foarte ieftin biletul! :)

  Vezi alte comentarii:

  Comentează