Dovada că se poate

Ne combinăm la mărțișor?

Ne combinăm la mărțișor?

Mi se pare genială treaba asta cu “combinatul” la mărțișor. Ca să explic:

1. în ziua de azi apar tot mai multe firme mici, oameni care-și fac afaceri din pasiuni, așa cum fac eu cu Tribul.

2. firmele astea mici sunt la început de drum, se chinuie să iasă la suprafață. ce-i fain la ele este că nu caută să fie pline de clienți, nu vor cantități incredibile – vor o clientelă fidelă căreia să-i ofere calitate.

3. firmele mici nu au bani prea mulți pentru publicitate, dar sunt dispuse să lucreze cot la cot cu alte branduri mici, la fel de pasionate.

1+2+3 = hai să încurajăm firmele mici să-și unească forțele ca să găsească clienți noi, să se promoveze reciproc și totodată să împartă costurile.

… de aici treaba cu “Ne combinăm la mărțișor?”, pentru care trebuie să-l felicit pe Mark, idee de nota zece.

Ca exemplu: eu m-am combinat cu un magazin online pentru care deja facem livrări. Pe felicitarea de mărțisor apar ambele branduri – atât magazinul, cât și Tribul -, magazinul oferind reducere de 10% la diverse produse, noi oferind livrarea – este un triple-win situation.

Dacă aveți o mini-afacere sau cunoașteți pe cineva, arătați-le ce-a facut Mark aici. Că-i superb. Iar dacă cineva are feedback – atât eu cât și Mark vom aprecia. :)

Presimt că e un model care va evolua – mulți antreprenori se vor ajuta, se vor promova reciproc și vor împărți costurile. Ceea ce mi se pare super-fain.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Fărcaş Gelu Dănuţ
  14/02/2015 at 01:54

  Foarte buna ideea! ;)

 • Reply
  Marian
  26/02/2015 at 18:18

  Tare :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează