Interesant

Noi în Bucureşti avem aşa ceva?

Noi în Bucureşti avem aşa ceva? În Năvodari se construieşte o bază sportivă cu un teren de handbal, unul de baschet şi unul de volei … plus o pistă de atletism şi o tribună! Şi chiar dacă avem aşa ceva în Bucureşti, are oricine acces sau îi pe cunoştinţe? Arătaţi-mi unde avem aşa ceva şi promit să mă duc să joc baschet în fiecare weekend. :) Facem un campionat, ceva?

Am ajuns la această baza sportivă care-i încă în construcţie uitându-mă la proiectele “Împreună pentru fiecare” din 2011, programul CSR al celor de la Rompetrol.

Mi se pare uimitor cum viaţa unor copilaşi se poate schimba radical datorită unor oameni pe care, deşi poate-i ciudat, i-aş numi “responsabili”. Proiectul e coordonat de Daniela Marin şi în această clipă încă se lucrează la el, dar sunt tare curios de ceea ce urmează. Sunt convins că mulţi copii din zonă vor face tot mai mult sport şi pe pariu că datorită acestui proiect ce poate părea “mic” o sa avem în câţiva ani nişte sportivi adevăraţi în echipele naţionale. Un mic teren amenajat poate schimba vieţi! Şi ca să dovedesc treaba asta, în speranţa că aşa voi mai convinge nişte oameni să devină “responsabili”, în zilele ce urmează o să urmăresc evoluţia proiectului.

Momentan iacătă nişte poze de la lucrări.

PS: Pe fanpage-ul “Împreună pentru fiecare” şi pe site puteţi urmări evoluţia tuturor proiectelor. :)

Noi în Bucureşti avem aşa ceva?


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

5 comentarii

 • Reply
  mixella
  23/09/2011 at 15:17

  Exista in spate la Palatul Copiilor e facut de Piedone si are si teren de baschet etc, e accesul liber la toate acolo, insa trebuie sa ai noroc sa prinzi liber, mai ocupat e dupa -amiaza si in weekend din ce-am vazut pe acolo.

 • Reply
  Vlad
  23/09/2011 at 15:37

  În complexul sportiv studențesc Tei (Pe Barbu Văcărescu, primul semafor după Zone Arena)
  http://wikimapia.org/605934/ro/Complex-studentesc-Tei
  E gratis si ai acolo cam tot ce vrei, inclusiv teren de rugby

 • Reply
  Alex B
  23/09/2011 at 19:50

  In Tineretului sunt 2 terenuri de baschet ;)

  • Reply
   Ariel
   26/09/2011 at 11:16

   Da, dar în mai toate parcurile mari din Bucureşti există un teren de baschet… (în fine, de multe ori doar nişte coşuri de baschet puse în asfalt de fapt).

   Dar n-au tribună. :D Pentru un campionat tribuna-i esenţială.

  Vezi alte comentarii:

  Comentează