Interesant

O aplicație siropoasă

Screen Shot 2016-03-04 at 10.33.00

Nu am înţeles niciodată chestia asta a femeilor cu revistele. De ce să îţi cumperi o revistă în care să vezi tot felul de haine şi cosmetice la suprapreţ? Cu toate astea, Corina are o problemă: a umplut casa de astfel de reviste. Dacă e să o întrebi la ce îi folosesc, nu ar putea să îţi zică, dar îi plac. Pot să îmi dau şi eu seama de asta, doar sunt peste tot.

Ultima revistă pe care am găsit-o aruncată prin casă este ELLE de martie. Tot văzusem că se juca cu ea şi tot îi bipăia, dar nu am înţeles care-i faza. Îmi spunea că acum poate transmite dragostea prin bătăile inimii ei, însă nu mi-am bătut capul.

Azi, Corina a fost plecată de-acasă şi, dintr-o plictiseală groaznică, am zis să văd care-i treaba cu revista ei care bipăie. Nimic deosebit, la prima vedere, era o revistă ca oricare alta pe care o văzusem ascunsă prin vreun colţ de fotoliu.

Am deschis-o direct la o pagină cartonată: “Cel mai frumos cadou vine din inimă”. Pfoai, ce siropos!

O aplicație siropoasă

Pun degetul şi se aprinde un bec roşu. Bineînţeles, după ce nu se întâmplă nimic, citesc instrucţiunile (eu așa fac, citesc instrucțiunile doar dacă nu îmi dau seama cum se face, de fapt, ceva): “Apasă simultan cu degetele pe cele două butoane timp de 10 secunde şi ascultă cum bate inima ta”.

Fac asta şi deodată se aprind trei luminiţe albe în dreptul unei inimi. Câteve secunde mai târziu îmi aud pulsul… BIP, BIP, BIP, BIP – zici că eram într-un spital. Unde a ajuns tehnologia asta, frate! Nu numai că îmi pot auzi bătăile inimii într-o revistă, dar o pot trimite şi ca declaraţie de dragoste.

Ca abonat sau “cartelat” Orange poţi să descărci aplicaţia My Heartbeats din iTunes sau Google Play şi să trimiţi bătăile inimii tale oricui, prin intermediul unui SMS (repet, doar pentru clienţii Orange) sau al unui email (pentru clienţii altor reţele de telefonie). Diferenţa e că nu te joci cu butoanele unei reviste, ci cu camera principală a telefonului şi cu bliţul aferent. Adică pui degetul pe cameră și blitz și telefonul își dă seama după un scurt timp cam care ți-e pulsul și cum îți bate inima.

Și, din nou, dacă ești client Orange află că fiecare bataie de inimă se transformă în 10 MB de net, atât pentru tine, cât şi pentru cel căruia îi trimiţi. Iar la prima utilizare a aplicației primeşti şi un voucher de reducere în valoare de 10 euro în magazinele Orange.

Această promoție de la Orange ține până pe 15 martie. Și deși nu-s adeptul siropoșenilor și al romantismului, mi s-a părut faină ideea asta de aplicație pentru perioada asta de primăvară-în-care-ne-arătăm-dragostea-pentru-femeile-din-viața-noastră. Am scris totul legat intenționatl. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

4 comentarii

 • Reply
  Dragos
  05/03/2016 at 13:09

  Vai ce frumos! Cine imi trimite si mie declaratii de 10 MB? Dar asa, alergand, sa merga mai repede si sa fie mai multe pe minut. Ceva la 120-140 batai pe minut, efort intens.

 • Reply
  Cezar Firicel
  08/03/2016 at 09:40

  hahaha, nu cred in asta. Stii sigur ca erau bataile inimii tale?

  • Reply
   Ariel
   12/03/2016 at 16:33

   m-am gandit si eu la asta. am vazut testul live pe mine, Corina si un amic. si suna “diferit” mereu. dar nu-s 100% sigur, intr-adevar. :D

 • Reply
  BellaDiva
  11/03/2016 at 08:48

  Vreau si eu sa primesc o astfel de declaratie! :D Draguta ideea, cred ca va prinde, mai ales in randul femeilor!

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează