Interesant

Vă uitați la conținut video online? Eu mă uit la Andrei

Vă uitați la conținut video online? Eu mă uit la Andrei
Scuze pentru acest printscreen super-prost, e două noaptea și așa a vrut Dumnezeu să-l prind pe Andrei într-un printscreen. Oricum, nu vi-l arăt pe Andrei pentru că-i frumos sau dă bine în fața camerei, ci pentru ceea ce și cum spune… desigur.

Fenomenul “vloggingului” în România este încă în patru labe, îi încă piticot. Conținutul este făcut în mare parte de copii sau adolescenți care se adresează, desigur, aceluiași public.

Ar mai fi Sector 7 care face conținut “amuzant” pentru oameni 18+ – dar parcă nu se prea ține de treabă – fac un video pe lună.

Dar ceea ce observ este că oamenii care s-au apucat de vlogging acum 2-3-4 ani îmbătrânesc și din adolescenți devin “tineri” și automat devin tot mai maturi și abordează subiecte mai interesante.

Pariul meu este că mai durează 2 ani (maxim) până când vom avea conținut video pe internet care să fie super-variat și de super-calitate în România, pentru toate grupele de vârstă.

Voiam să vă arăt, totuși, un vlog nou al unui tip cunoscut în zona bloggingului autohton… un vlog care clar nu se adresează copiilor și nu este nici umoristic. Am văzut primele două episoade și m-aș mai uita (ba chiar parcă m-aș uita mai des decât săptămânal).

Uite mai jos episodul doi. Păreri? Poate-l ajutăm pe Andrei să facă pe viitor un vlog și mai bun.

PS: încerc s-o ajut pe Connie să facă material video smart aici. aștept păreri și despre asta. :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

6 comentarii

 • Reply
  Ela
  03/02/2015 at 09:27

  La Zaiafet ma uit eu, pentru clipuri ca acesta http://youtu.be/kBePFZBmang

  Bun vlog-ul lui Andrei, m-am abonat. Stiu ca are blog de mult, dar vlog-ul mi se pare ca i se potriveste si mai bine. Nu pentru toti e asa.

  E foarte ok asa cum il are acum, probabil o sa ii mai vina lui idei sa il faca altfel pe parcurs – de exemplu am vazut ca a fost mai scurt si cu poze episodul 2 fata de primul.

  • Reply
   Makavelis
   03/02/2015 at 12:15

   Multumesc pentru abonare si feedback :)

 • Reply
  Oana Pauna
  03/02/2015 at 11:04

  Ma uit la Zmenta,ma amuza,spune lucrurilor pe nume, are ceva in cap. In rest nu ma intereseaza multa lume, mai urmaresc stand up comedy cu Bordea.
  Intr-o lume bolnava si distrusa de depresie avem nevoie de pastile cu rasete sau macar zambete!

 • Reply
  Andu
  03/02/2015 at 12:07

  Şi eu mă uit la Andrei. :)

  + Rezumatul Zilei, 10 lucruri and many others

  • Reply
   Ariel
   03/02/2015 at 12:08

   10 lucruri este pentru copii, în mare. și oricum atât 10 lucruri cât și RZ sunt “amuzantish”.

 • Reply
  Makavelis
  03/02/2015 at 12:14

  Multumesc mult de recomandare, Ariel.

  Am o gramada de munca daca vreau sa fac ceva pe vlogging. Nu-s obisnuit sa fiu in fata camerei, introvertit, mai am de munca la text, subiecte, culori video, poate cadru, editare mai profi. Dar luati-ma incet, ca-s ardelean :)

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează