Bălării

Voi închideţi mereu convorbirea?

Apasă butonul roşu!

Apasă butonul roşu!

Acum câteva zile am păţit o chestie la care nu mă aşteptam şi nu mă gândisem deloc în prealabil…

M-a sunat cineva pe telefonul mobil. Eu dormeam, în vârf de pat. Am auzit telefonul (ce şedea în pătuţ cu mine) şi am răspuns buimac zicând: “Alo? Eu dorm…“. Aproape instant s-a auzit un: “Bine, sună-mă când te trezeşti!“, aşa că am azvârlit telefonul înapoi în pat fără să apăs butonul roşu, care închide convorbirea.

Nenea de la capătul celălalt al “firului” n-a apăsat nici el butonul roşu, probabil din obişnuinţă… şi uite aşa noi ne-am zis “Pa” lăsând minutele gratuite de la Orange să se ducă fix dracului.

Mă, oameni buni, apăsaţi tasta roşie!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

8 comentarii

 • Reply
  cosmin
  27/04/2011 at 12:44

  Telefonul meu e bulit asa ca butonul rosu nu mai merge :) Deci nu pot sa inchid! [ok, pot sa aleg calea cea lunga si sa apas trei butoane in plus, dar il las pe celalalt sa inchida]

 • Reply
  mihai
  27/04/2011 at 12:59

  Da, eu inchid dupa salutul celui cu care vorbesc. Unii oameni obisnuiesc sa inchida dupa ce saluta ei, fara sa mai astepte raspuns.

  • Reply
   Ariel
   27/04/2011 at 13:02

   Ah, asta-i chiar enervant! Uneori zic “Pa” şi aştept să spună şi cealaltă persoană “Pa” ca să pot închide… dar aştept degeaba, căci ăla închide direct.

 • Reply
  Mr. Cabo
  27/04/2011 at 14:25

  Eu inchid intotdeauna dupa ce am vorbit cu pantalonii altuia in roaming vreo 20 de minute. Asa te inveti minte.

 • Reply
  M.
  27/04/2011 at 15:46

  Eu închid de fiecare dată pentru că așa m-am obișnuit, însă nu înainte ca persoana cu care vorbesc să îmi spună ”pa”. Chiar e enervant să îți închidă așa, în nas… Ce mă intrigă mai mult e felul în care închid unele persoane, comportament observat mai mult în câteva filme, dar și în realitate- nu spun nimic și pur și simplu închid (sau înaintea încheierii apelului spun ”bine”)

 • Reply
  alienu
  27/04/2011 at 22:09

  …poate asta era si scopul telefonului cu furca, candva.

 • Reply
  Jalane
  28/04/2011 at 14:51

  Si eu inchid intotdeauna. Am incercat de cateva ori sa nu inchid (ori ca nu puteam avand mainile ocupae ori asa de proba) si de fiecare data ori asteptam secunde bune pana sa apese celalalt, fie nu mai apasa deloc si chiar auzeam discutii la celalalt capat asa ca inchid intotdeauna. Cat despre formula de salut, sincer eu inchid destul de repede dupa ce zic “pa” pentru ca mi s-a intamplat de multe ori fie sa ma trezesc cu “ah da mai vroiam sa iti zic nu stiu ce” pe minutele mele, fie cu “pa”…”te pup”…”si eu”…”ai grija”…”si tu”… “mai vbim”….”ok”…”vezi ce mai faci”… Si atunci prefer sa inchid repede, chiar daca celalalt inca o mai taraganeaza (celalalt fiind cateodata chiar al meu iubit care nu prea stie sa hang up the phone:)) ).

 • Reply
  dy
  04/05/2011 at 17:16

  Eu inchid mereu..Din cate am observat persoanele mai in varsta asa nu prea inchid (de ex. ai mei parinti).
  I-am dat tatalui meu telefonul sa vorbeasca intr-o zi, si dupa vreo jumatate de ora m-am dus sa vad pe unde mi l-a lasat. Cand am trecut pe hol se auzeau niste zgomote. Ma uit, si era fireste mobilul…care nu era inchis (god dammit!).

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează