Amuzant

Vreau să fiu clientul vostru, dacă-mi permiteți… Scrisoare deschisă către Vodafone. Și Orange.

Vreau să fiu clientul vostru, dacă-mi permiteți... Scrisoare către Vodafone. Și Orange.

Dragă Vodafone (și Orange),

Mă numesc Ariel Constantinof, sunt român (în ciuda numelui meu ciudat), am 23 de ani și scriu acest text ușor nervos, după ce-am petrecut ultimele aproape două ore într-o reprezentanță Vodafone.

O să fie o scrisoare deschisă, cu oleacă de umor, cu urme de nervi și cu câteva povești. Cred că-s trei povești în total. Cu toate astea, concluzia scrisorii va fi cea mai interesantă – promit.

Prima poveste

La Vodafone CNP-ul meu nu este al meu, ci al unui anume Mircea Frățilă.

Prima poveste începe acum mai bine de 10 ani, când eu eram foarte minor, iar bunica mea pleaca din această țară – motiv pentru care numărul ei de telefon a hotărât să mi-l lase mie. De atunci și până recent, bunica mea, Frida Constantinof, era omul cu care Vodafone avea contract. Deși când cineva de la Vodafone o căuta pe bunica, eu răspundeam și spuneam că-s nepotul ei și eu utilizez numărul. Totul a mers bine…

… până când am vrut să-mi schimb abonamentul – să-mi iau mai multe SMS-uri. Atunci mi s-a zis că nu pot să fac eu asta, ci trebuie să vina bunica la o reprezentanță Vodafone. Când am zis că nu mai locuiește în România, mi s-a zis să aduc o împuternicire. Au mai trecut doi ani în care am lasat-o “moartă”, căci n-aveam de gând s-o bat pe bunica la cap cu așa prostii. Când vorbeam cu ea la telefon numai despre asta nu-mi aminteam să-i zic.

.. dar anul trecut, 2013, bunica a venit în București. Am urcat-o într-un taxi și am dus-o la Vodafone Moșilor. Plănuisem că după ce semnăm schimbarea titularului de contract s-o duc și la o prăjitură în oraș, ca să nu mă simt vinovat că am pus-o să stea în Vodafone-ul ăla o veșnicie.

A durat vreo două ore. O oră am stat să ne vină rândul. Una am stat să printeze un om d-acolo un contract de transfer de responsabilitate și să semnăm. Tot atunci am schimbat și abonamentul. Slavă domnului! Ce victorie!

Am dus-o ulterior pe bunica la prăjitură, crezând că sunt victorios, că am un abonament pe numele meu și totul e roz.

Două luni mai târziu primesc un apel care începe cu: “De la Vodafone, doamna Frida?”. Explic că nu este doamna Frida și că sunt eu, Ariel, nepotul, și că cu două luni în urmă s-a făcut acel transfer de responsabilitate… În fine. Mi s-a părut ciudat că încă apărea “Frida” în loc de “Ariel”, dar mi-am văzut de viață.

O lună mai târziu – fix la fel – în loc să mă caute pe mine, o căutau pe bunica. Iar mi s-a părut suspect, dar când am văzut că operatorii Vodafone care mă sunau nu știau de ce nu apare numele meu … mi-am văzut de viață mai departe.

Și aici vine partea interesantă: Acum câteva luni am fost nevoit să-mi schimb cartela de telefon. M-am dus la reprezentanța Vodafone, am dat buletinul, am zis ce vreau … “Dar dumneavoastră nu sunteți Frida. Este nevoie de omul cu care am semnat contractul.” Să-mi pice fața!

Ce să fac? Să explic că am făcut deja transferul de responsabilitate, dar ei sunt cretini? Să o aduc pe bunica cu primul avion din Israel? Cartela pe care o aveam nu mai mergea, îmi trebuia urgent o cartela nouă… Ce-i de făcut?

Prin nu-știu-ce-minune la o altă reprezentanță mi-au dat un SIM nou trecând cu vederea că eu nu sunt bunica mea. Am băgat o minciună cum că-i este foarte rău, în spital, și m-a trimis pe mine.

După ce-am rezolvat asta, însă, m-am întors la prima reprezentanță și le-am povestit cum cu un an în urmă am semnat acest transfer de responsabilitate care la ei n-apare. Am stat vreo două ore și ceva în reprezentanța din AFI Cotroceni pe problema asta. După MUUUULT timp o domnișoară, prin telefon, deși eu eram fizic într-o reprezentanță, mi-a zis ceva ce m-a făcut să leșin de râs:

“Am găsit contractul. Într-adevăr. El există. Apare chiar și semnat. Dar nu este activ… știți de ce?”

“Nu…”

“Păi vi s-a cerut să plătiți o taxă de 300 de lei pe care n-ați achitat-o atunci și de aceea contractul nu s-a mai activat, deci contractul a rămas pe numele bunicii.”

“În primul rând nu mi s-a cerut nicio taxă de 300 de lei… și-n al doilea rând, dacă mi se cerea, pentru ce era taxa asta?”

“Păi CNP-ul dumneavoastră apare într-o listă de rău platnici.”

“Rău platnici? Păi n-am niciun contract pe numele meu, nicăieri, niciodată. Ăsta era primul! Rău platnic la ce? Unde? CNP-ul meu sigur?”

“Da, la ROMTELECOM apare CNP-ul în lista de rău platnici. Iar taxa de 300 de lei era de fapt o garanție pe care ați fi putut s-o recuperați în 6 luni de la noi.”

Primul lucru pe care l-am făcut apoi a fost să întreb ce nume apare lângă acel CNP. Desigur, ca printr-o minune, nu era numele meu. Era un anume Mircea Frățilă.

Ce să fac? Să sun la ROMTELECOM? Să le zic toată povestea de mai sus? Cine are răbdare să audă toată povestea asta? La cine să sun?

Ba mai mult, deja-mi făceam scenarii – cineva mi-a falsificat buletinul! Cineva se folosește de identitatea mea!

Noroc că știam pe cineva de la ROMTELECOM. Cinci minute mai târziu am raportat problema și mi s-a confirmat că-i o eroare, că CNP-ul meu era din greșeală acolo și că, oricum, trebuie să achit taxa de 300 de lei, căci durează 6 luni până CNP-ul meu e scos din acea listă … Chiar dacă CNP-ul meu apare acolo din greșeală.

Vara asta, 2014, bunica a venit în vizită în București. Am urcat-o iar în taxi, am stat o oră la coadă în Vodafone Moșilor, i-am povestit tipului de acolo vreo juma’ de oră ce vreau să fac și faptul că tre să-i dau niște bani pentru că-s rău platnic cu CNP-ul meu, dar cu numele altcuiva… Vă rog să vă imaginați cum a fost să povestesc toată treaba asta. :)

O altă oră mai târziu ieșeam din Vodafone Moșilor cu contractul pe numele meu, după UN AN de chin și cu CNP-ul pe tot felul de liste ciudate.

De ce sunt supărat pe tine, Vodafone:

1. pentru că în 2013 nu mi-a zis NIMENI de taxa de 300 de lei.

2. pentru că nu mi-a zis NIMENI că-s rău platnic.

3. pentru că un angajat de-al vostru avea buletinul meu în față, în original, și numele “Mircea Frățilă” cu CNP-ul meu pe calculator … și nu s-a gândit nicio clipă că UNDEVA este o greșeală. Sunt, sincer, uimit că nu s-a gândit să sune la poliție să spună că a găsit un falsificator de buletine … (eu).

Dar, sții ce? Te-am iertat. A durat un an. A fost enervant. Am pierdut multe ore și mulți nervi. Dar am trecut peste…

A doua poveste

Mi s-a furat iPhone-ul.

S-a întâmplat acum o săptămână. Aveam un iPhone 4S de doi ani. Sunt dependent de Instagram. Fără iPhone-ul meu simt că nu pot să-mi urmez pasiunea de a face poze și de a le pune pe Instagram.

Așa că am pus ban pe ban, am strâns de peste tot, am hotărât că nu mai merg la mare deloc în acest august și, aia este, îmi cumpăr un iPhone 5S nou de la Vodafone, cu prelungire de abonament pe doi ani…

Și aici începe povestea trei:

A treia poveste

Puteți să vă luați iPhone-ul în ziua în care vă facturăm, adică în 9 zile!

M-am dus la Vodafone Moșilor. Am stat 10 minute. În fața mea mai erau 10 persoane. Totul se mișca slow-motion. Am plecat.

M-am dus la Vodafone Arsis Mall Vitan – știam că acolo, oricând mă duc, lucrurile se mișcă repede – și e și aproape de casă.

Cu tipul de acolo deja mă știam. Salut, salut, uite vreau un iPhone cu prelungire, bun, hai, ia un loc.

Și iau loc. Și pe stoc are fix un iPhone 5S negru, cum vreau.

Mărim abonamnetul de la 25 de euro la 29 de euro ca să iau iPhone-ul cu 1718 lei în loc de 1900 lei. Primesc și 500 de mb de net în plus.

BUUUUUUN, deja eram super-fucking-entuziasmat. Și tipul era. Chiar haios omul.

Scanează iPhone-ul, completează pe acolo chestii, bla bla, eu încep să scot banii din portofel – îi aveam pe căprării – câteva sute de lei împrumutați de la mama, câteva scoase de pe card, câteva pentru Vama Veche și încă 150 de lei banii pe care-i aveam pentru cadoul prietenei mele – urmează ziua ei.

Îi scot, îi pun numărați pe masă … și el îmi zice: “Stai, că-mi dă o eroare.”

Nu știu să vă zic ce eroare era, ce se întâmpla, cert este că 10 minute mai târziu asta a fost informația pe care am primit-o:

Abonamentul tău întră în vigoare în ziua în care ți se facturează de obicei, adică în 9 zile. Și tot atunci poți să-ți iei telefonul de la noi. Nu se mai poate face nimic acum.

Pe loc mă luase cu leșin. Sincer. Cu leșin …

Am sunat la *222 și am povestit TOTUL zicând că eu dacă nu plec în seara asta cu iPhone-ul 5S pentru care m-am chinuit să strâng bani, fac scandal.

Am mai stat vreo 30-40 de minute cu tipul mișto de la Arsis, care a dat mailuri și telefoane în stânga și-n dreapta … dar degeaba.

I-am zis că nu semnez nimic, că nu vreau 4 euro în plus la abonament și că nu mai vreau nimic niciodată.

În total am pierdut și azi două ore.


Vodafone. Sunt genul de om care crede că un blog nu trebuie folosit doar pentru a “obține” chestii. Ca blogger primesc de ani de zile multă atenție și multe atenții.

Dar vreau să înțelegi că azi, după ce am pus 1718 lei pe masa voastră, după ce am atins cutia iPhone-ului acela negru ce trebuia să fie al meu, după ce am stat ore în magazinul vostru … am fost trimis acasă. Cu mână în posterior.

Vodafone, sper din suflet că îmi înțelegi durerile. Sper că înțelegi de ce sunt supărat și de ce sunt dezamăgit de tine.

Abonamentul meu – de pe numărul 0722 227 331 – are peste 10 ani vechime. Mi-a plăcut la voi. V-am dat mereu bani.

Știu, sunt DOAR un om, doar un client. Aveti milioane de clienți. Nu vreau să mă tratați “special” pentru că-s blogger, pentru că-s evreu, pentru că am abonament vechi și scump sau pentru că cunosc pe cineva din interior, de la Vodafone … Cer doar să fiu tratat “normal”.

Nu mi se pare normal să vreau să cumpăr de la voi un telefon cu bani gheață și să nu pot. După ce mi s-a zis că pot.

Concluzia

Vodafone, mâine seară (19 august, ora 18:00) plec din București vreme de o săptamână. Nu la mare. Sună-mă până atunci și dă-mi un iPhone 5S, negru. Mă ofer să-ți dau bani pe el. Dar fă-mi o ofertă mai bună decât 29 de euro pe doi ani și 1718 lei pentru telefon. Vreau să simt că vrei să te iert. Și crede-mă, chiar nu vreau să plec o săptămână din București cu un Nokia 3310. Eu-s dispus să iert. Ah, era să uit: aș vrea să-mi recuperez și cei 300 de lei care-s blocați la tine. Încă am chitanța în portofel.

Orange, m-am tot gândit să mă mut la tine. Am mulți prieteni care te plac. Poate că și tu ai problemele tale… Habar n-am. Dar oferta ta sună mai bine. La 25 de euro văd că-mi dai mai mult internet. Și văd că dacă mă portez îmi dai și o reducere de 50 de euro. Nu-i rău. Orange, numărul meu e mai sus. Sună-mă, fă-mă fericit (am zis mai sus ce-mi doresc, nimic special, doar un 5S negru pe care mă ofer să dau bani până mâine la ora 18:00), și mă portez negreșit la tine.

O să-mi lipsească un singur lucru dacă cumva Orange o să mă câștige mâine înaintea ta, Vodafone! Acel “singur lucru” se numește Zonga. Dar văd că mă pot abona și dacă nu-s client Vodafone …

Vodafone, Orange, hai să considerăm această scrisoare deschisă un mic “test” de social media.

Deci mâine, 19 august, ora 18:00, plec din București pentru o săptămână. Îmi doresc să plec cu un iPhone 5S cumpărat de la unul dintre voi …

Al vostru client fidel (pentru Vodafone),
Ariel Constantinof

Al vostru potențial viitor client (pentru Orange),
tot Ariel Constantinof


48 de ore mai târziu am scris despre ce s-a întâmplat după publicarea acestui text. Aici.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

232 comentarii

 • Reply
  alexandra
  19/08/2014 at 11:22

  sfatul meu sincer: incearca la digi mobil, vodacur si oranjada au furat destui clienti. prietenul meu s,a portat la digi e super incantat de vreo 6 luni, are mult internet la 10 euro pe luna abonament are 10gb de internet. nerver ever la rahatii de mai sus sa primesti asa ceva la banii astia.

 • Reply
  Bogdan
  19/08/2014 at 11:24

  Frumos articolul tau, si eu ma chinui de o luna si jumatate sa-mi prelungesc abonamentul la telefonie+tv+internet(romtelecom+dolce). Din 7 iulie dureaza toata aceasta distractie la mine :) si presimt ca mai dureaza inca o luna si asta doar ca sa beneficiez eu de serviciile lor. Cu toate ca stau in bucuresti sector 2 in zona nu am alt operator la care sa ma pot muta! Iar cu vodafone am patit ceva asemanator acum 2 ani cand mi-am luat un telefon nou care la prima incarcare a crapat :). Telefonul era de ultima generatie, eram foarte fericit ca-l am, iar cand m-am dus la vodafone sa-mi dea altu, mi-au zis ca o sa-l trimita in service sa-l repare. Normal ca nu-mi convenea ca un telefon luat de o zi sa fie desfacut si reparat. O luna de zile a trebuit sa tot fac cereri peste cereri si sa vb cu diferite persoane(inclusiv cu niste indieni), ca intr-un final firma care producea respectivul telefon sa ma sune si sa-mi zica sa ma prezint intr-un service de-al lor ca sa ridic un alt telefon nou. Povestea e mult mai lunga si detaliata dar nu vreau sa plictisesc lumea, cert e ca eu la vodafone am abonament de cand a aparut centul(pentru necunoscatori era abonamentul cu care in week.end vb cu 1 cent /minut cat te tinea bateria) si am fost scarbit de cum s-au purtat cu cel care le plateste de minim 1 deceniu abonamentul.

 • Reply
  Curios
  19/08/2014 at 11:39

  In legatura cu bazele de date privind rau-platnicii:ar fi poate interesant de discutat intr-un articol cat de mult respecta companiile de telefonie legea nr. 677 / 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si de verificat, practic, ce se intampla atunci cand cineva cere, conform acestei legi, scoaterea din Preventel.

  In legatura cu abonamentul si telefonul: n-as mai opta absolut niciodata pentru abonament, cu atat mai putin pentru unul care sa aiba si telefon inclus. Daca abonamentele ar deveni gratuite, iar cartelele ar costa 1 milion de euro, m-as apuca de crescut porumbei calatori.

 • Reply
  Marian
  19/08/2014 at 11:44

  Deci asta fac “bloggerii” in ziua de azi – cersesc?
  E in natura romanului sa intinda mana (mai nou vad ca se intampla la evrei), insa nici asa, pe fata. Si cu santaje emotionale (plec la ailalti) si cu te spun lu’ mama pe blog.
  Bravo, tot asa!

  • Reply
   Ariel
   19/08/2014 at 11:55

   mâna întinsă, fără poveste, nu primește

  • Reply
   Andreea
   19/08/2014 at 12:02

   Da, aia e probelma, e evreu.
   De ce e asta relevant in toata povestea? Tu ai citit articolul? Ca din ce am citit eu, e vorba de niste probleme ale retelelor de telefonie. De care si eu m-am lovit, care ma enerveaza si pe mine, si ia uite, io nu-s evreica.

   Mi se pare foarte normal sa schimbi furnizorul cand nu mai esti multumit de el. Ca nu-i dai bani degeaba. Si mi se pare la fel de important sa ii zici furnizorului tau de ce renunti la el, poate schimba naiba niste chestii.

  • Reply
   Dana
   19/08/2014 at 14:05

   Mie nu mi se pare că cerșește. N-a cerut un iPhone gratis, a cerut un iPhone acum, cu banii dați. Dar nah. Așa e când citești în diagonală.

   Mie mi se pare un experiment interesant de marketing. Păcat, Ariel, că-l faci pe banii tăi :)

   • Reply
    IQ
    20/08/2014 at 16:57

    “Mă ofer să-ți dau bani pe el. Dar fă-mi o ofertă mai bună decât 29 de euro pe doi ani și 1718 lei pentru telefon. Vreau să simt că vrei să te iert.”

 • Reply
  Eu
  19/08/2014 at 11:45

  Avand experiente similare cu Vodafone iata ce as face eu in locul tau:

  > mi-as lua telefon la liber
  > as negocia cu Vodafone/Orange un abonament cu minute si sms-uri nelimitate + 1 GB de net la 10 eur / luna

  (citeste aici:
  http://www.go4it.ro/internet/se-incinge-razboiul-intre-operatorii-de-telefonie-mobila-
  apeluri-si-sms-uri-nelimitate-la-preturi-de-nerefuzat-13089743/ )

  Si acum calculele:

  Varianta ta:
  >Iphone 5s la abonament ~1700 ron (asa cum ai scris tu)
  >abonament 29 eur / luna timp de 24 luni
  Cost pe 2 ani: 1700 ron + 29 eur / luna * 24 luni * 4.5 ron / eur => aprox 4.800 ron

  Varianta alternativa:
  >Iphone 5s la liber (cu factura si garantie 2 ani): ~ 2.600 ron (vezi pe siteul http://www.thephone.ro. Nu am cautat dar probabil il poti gasi si putin mai ieftin)
  >abonament 10 eur / luna (negociat)
  cost pe 2 ani: 2600 ron + 10 eur / luna * 24 luni *4.5 ron/eur => aprox 3700 ron

  Economie pe 2 ani: aprox 1.100 ron sau ~23% mai ieftin in “varianta alternativa”

  Altfel, daca nu iti dau abonament de 10 eur / luna acum eu iti recomand sa iti iei telefonul la liber si sa iti faci abonament peste 2-3 luni… de craciun cred ca toti operatorii vor avea oferte cu minute/sms-uri nelimitate in zona 10-15 eur.

  Aaaa… peste 2-3 saptamani se lanseaza T-Mobile… care va mai pune ceva presiune facand ca piata sa devina inca si mai competitiva

  Spor in alegerea ta… si nu astepta sa fi contactat… suna-i si fa-le tu propuneri

 • Reply
  Radu
  19/08/2014 at 11:52

  In legatura de faza cu “identitatea”…eu am luat acuma 2 ani o cartela pre-pay de la Orange. Dupa o saptamana au inceput sa ma sune firme…si imi spuneau ca am un credit de 5000 de lei…si ca trebuie sa merg sa ii platesc…numarul meu a fost unui domn Paun. A trecut un an, am rezolvat-o si pe asta si am avut o problema cu cartela. Am vrut sa mi-o schimb. M-am dus la un Orange shop in Cluj. Aia imi cereau 80 de lei ca sa imi schimb cartela, sa sa imi fac un abonament de 60 de lei pe luni si mi-o schimba gratuit. Am zis ca-s nebuni si am mers la un Orange in Brasov. Mi-a schumbat-o pe moka, fara nici o intrebare, fara nimic.

  Si cu Orange si cu Vodafone sunt probleme. Dar, Vodafone a luat-o la vale urat in ultima perioada.

  Pana la urma, ce “oferta” ai primit?

 • Reply
  Catalin
  19/08/2014 at 11:55

  Ieri am fost si eu la 3 sedii Vodafone si am primit aproximativ acelasi raspuns. Bun, m-am dus la sediul nr.1, sa-i rog sa-mi schimbe cartela ca s-a cam demagnetizat, la acest prim sediu dupa ce am stat la coada 30 minute, mi s-a spus ca trebuie sa platesc 35 de lei. La sediul nr.2, am stat la coada aproximativ 40 de minute, aici mi s-a spus ca ma costa 30 de lei, am ajuns in cele din urma si la sediul principal unde am stat la coada in jur de 1 ora, si evident aici mi s-a spus ca e vorba de 27.5 lei. Dar eu gandindu-ma ca sunt clientul lor de ani de zile, de ce as da atatia bani ca sa-mi pastrez acelasi numar, si sa nu-mi dea nici macar 1 euro ceva de banii aia. In cazul asta, mi-as putea la fel de bine cumpara alta cartela cu numar, si cu euro pe ea, si as putea redirectiona apelurile de pe vechiul numar pe cel nou.

  • Reply
   Catalin
   19/08/2014 at 11:57

   Am uitat sa specific un lucru, nevestimii i s-a intamplat la fel acum vreo 1-2 saptamani, s-a dus la un dealer, deci nu sediu Vodafone, si nu a durat 10 minute sa-i dea alta cartela cu acelasi numar, si cu numelere salvate pe noua cartela.. Dar acum dealerii nu mai au aceasta optiune cica.

  • Reply
   Curios
   19/08/2014 at 13:09

   Catalin, cum faci redirectionarea pe numarul nou in cazul cartelei Vodafone? In cazul unei cartele Orange stiu ca e posibil, operatorul ofer serviciul asta celor care au cartele; insa cei de la Vodafone, din cate stiu, au optiunea de redirectionare doar pentru abonamente.

   Inainte sa scriu comentariul asta am cautat sa vad daca nu cumva Vodafone a inceput sa permita redirectionarea si in cazul cartelelor; ce-am gasit mai important a fost: http://www.petitieonline.net/petitie/67081148/semneaza

 • Reply
  Alin M.
  19/08/2014 at 11:56

  Articol de consumator coclit

 • Reply
  gupi
  19/08/2014 at 11:58

  Ariel, iti doresc succes și vacanță frumoasă.
  dacă ai drum prin Timișoara vreodată, dă un semn și bem o bere. Neconditionat.

 • Reply
  Vlad J.
  19/08/2014 at 12:06

  Salut!
  Ai incercat sa mergi la vreun Orange Shop (magazinul oficial al Orange) ?
  Stiu ca e putin aglomerat dar s-ar putea sa fii surprins de calitatea angajatilor si a serviciilor. Si de asemenea, la unele abonamente s-ar putea sa-ti ofere unele lucruri in plus sau discounturi, mai ales ca iei un telefon scump.
  Pentru mine tot timpul a fost ok asa ca recomand.
  Bafta!

 • Reply
  Luka
  19/08/2014 at 12:17

  Sa stii ca o poveste asemanatoare am avut si eu cu Orange-ul, intr-un final s-a rezolvat cand i-am amenintat ca plec la Vodafone si in momentul respectiv nu mai stiau ce sa imi ofere.

 • Reply
  Mircea
  19/08/2014 at 12:18

  Vodafone sta cel mai prost la capitolul atragere si fidelizare clienti. Am experienta cu ei din iarna cand am vrut sa ii iau prietenei un telefon nou, LG G2. Nici macar nu il aveau asa ca i-am rugat sa imi faca o oferta pentru Samsung S4, cu prelungire de abonament pe doi ani. Dar oferta a fost derizorie, asa ca dupa 10 ani de Vodafone m-am portat la Cosmote. Am prins o oferta foarte buna si la abonament, 15 Euro pentru convorbiri nelimitate in orice retea si 2 Gb de trafic cu speedcap, inclusiv 4G, iar telefonul LG G2 l-am luat la 1200 (12 rate pe card Avantaj) – era in jur de 2000 la liber. Stiu ca suna ca o reclama, dar chiar sunt multumit ca am facut mutarea. Iar de Vodafone sunt extrem de dezamagit.

 • Reply
  Andreea
  19/08/2014 at 12:19

  Si uite asa ajungi sa vrei sa scapi de abonamente, sa fii la “liber”, sa incarci cand vrei tu si cu ce optiune vrei..e Mai ieftin si Mai flexibil..iar cu telefoanele pe care te “momesc” in momentul incheierii unui contract, ajungi sa vezi ca dupa ce ai ” cotizat” la ei 2 ani, cu banii aia Ti-l luai singur..si nu neaparat cu bani cash..la unele magazine poti cumpara price in 10-12 rate fara dobanda…la un calcul simplu, prefer sa platesc emagului 12 rate a 25-30-40 de euro pt telefon, si imi incarc lunar cu ce optiune vreau, de 5,7,10 euro…tel il platesc intr-un an si scap si mai ieftin..

 • Reply
  andrei
  19/08/2014 at 12:21

  Nu va aruncati sa va mai faceti abonamente la Orange, Vodafone sau Cosmote acum. Asteptati luna septembrie cand Orange si Vodafone vor reactiona la ofertele lansate de noul Telekom. Ei acum incearca sa prosteasca lumea sa incheie abonamente ca sa nu aibe nici o treaba cu Telekom. La ofertele Digi nici nu au reactionat pentru ca stiu ca e prea mic ca sa se sinchiseaza. Eu ma-am portat la digi din vodafone si sunt multumit momentan. Am beneficiat de roaming in cateva zone mai “pustii” neavand nicio problmea. Orange si Vodafone la ofertele Telekom se vor misca putin.

 • Reply
  tony
  19/08/2014 at 12:22

  Nu-ti poti imagina ce probleme am avut cu Vodafone.
  Luni de zile cu facturi gresite cu dovezi.
  Reclamatii peste reclamatii fara rezultat.

  Intr-un final am decis sa ma portez pe Orange. (nici aici nu e roz)
  La ceva timp dupa portare, ma sunasera recuperatorii Vodafone, pentru plati neplatite…. zile intregi am vorbit cu angajatii recuperatorilor rugandu-i sa faca o verificare, caci e vorba de o greseala. Am facut si reclamatii la sediul firmei de recuperari.

  A trebuit sa fac rost de la Vodafone de o hartie oficiala ca nu mai prezint datorii (desi eram de mult portat si nici nu puteau fi datorii dupa portare…)
  Abia dupa aceea s-a terminat.
  Concluzia mea este ca nu merita sa faci abonament. Mergi pe cartele, verifica preturile, sunt oferte mai bune per total decat pe abonament. In plus, pe cartela poti face upgrade-uri, poti beneficia de noile promotii. In schimb, la abonament, o freci 2 ani degeaba si te uiti la reclame tv care iti dau cu 5 euro de 8 ori mai multe beneficii decat primesti tu la abonament de 30 Euro.

  Eu mi-am invatat lectia – fara abonament. Iti recomand si tie.
  Ori ca reincarci lunar o suma, ori ca platesti o factura, e acelasi lucru.

 • Reply
  Bogdan
  19/08/2014 at 12:24

  Buna ziua,
  Va spun pe scurt, fara a intra in detalii. De-a lungul vietii, am fost abonat la toate retelele incepand cu Connex. Am avut si abonamente business si normale.

  Optiunea mea finala in ultimii ani: Cosmote.
  Multi oameni au ramas pe Vodafone / Orange din obisnuita, inertie. Cand isi vor da seama, vor opta pentru Cosmote.

  Cat despre telefonul iPhone, mi-am cumparat iPhone 5, cu prelungirea abonamentului pe 2 ani, dupa o luna de la lansarea sa oficiala, cu 1125 lei. Abonament lunar pana in 30 de euro, internet inclus de 1.5 GB. Cat despre minute, nationale si in retea, nu am ce face cu ele. Si nici macar nu am 4G. Doar 3G. Viteza, credeti-ma ca este excelenta. De ordinul MB/s. Probabil Vodafone stie foarte bine cum sa isi cumpere clientii cu bogatul lor marketing televizat :-)

  O zi frumoasa.

 • Reply
  ovidiu
  19/08/2014 at 12:28

  NU TE DUCE LA ORANGE ….. schimbi doar palaria, pt ca Maria ramane aceeasi persoana lipsita de respect pt clientii ei. Eu mai am 1 an de contract si sunt hotarat sa plec din reteaua asta de 2 lei cu portarea numarului in Digi sau Cosmote. Am zis!

 • Reply
  Spanac
  19/08/2014 at 12:38

  Dude, la ce dracu te mai chinui cu vodafone și orange nu stiu…
  ia-ti telefon de la rds. astepti o luna, dar ti-l iei in rate. si nu platesti decat maxim 10 euro lunar (daca n-ai deloc niciun contract cu ei), nicidecum 29 lunar. si nu dai 1700 lei avans, ci vreo 600…

 • Reply
  Alexandru
  19/08/2014 at 13:04

  Si eu am avut o problema similara cu UPC. De cateva luni plateam abonamentul chiar daca nu ma uitam la televizor si foloseam doar netul. Vad apoi pe net ca miseii au bagat o extraoptiune la toti abonatii pe gat cu Extra Fotbal de 10 lei si au marit pretul abonementului cu 3 lei unilateral pentru toata lumea. Am fost direct sa reziliez abonementul. M-a sunat o duduie sa-mi zica ca pot sa ma razgandesc si sa iau doar internet cu 49 de lei. Am acceptat. De la aceasta modificare nu mi-a mai mers netul. Am sunat de zeci de ori, am explicat, am cerut sa vorbesc cu un superior. Tot ce mi s-a spus e ca alti colegi de la departamentul tehnic trebuie sa imi deblocheze routerul – router care mergea pana s-a schimbat abonamentul. Si dupa o saptamana de izolare de lumea online m-am dus iar sa reziliez contractul. Se pare ca nu le pasa cati oameni pleaca si nu sunt in stare sa rezolve niste probleme simple. Dupa ce ca au tras mare teapa la toti clientii punandu-le in carca optiuni nedorite, au si niste servicii de relatii cu clientii de 2 lei.
  P.S. Si Vodafone a activat tuturor o optiune de roaming cu 3.22 euro pe zi fara sa anunte pe nimeni.
  Am ajuns bataia de joc a tuturor firmelor mari care nu mai apreciaza clientii.

 • Reply
  Florina Dinu
  19/08/2014 at 13:05

  Cred ca la Orange gasesti o oferta mai buna pentru telefonul pe care ti-l doresti si in mare sunt ok, iti spun din proprie experienta. Iar treaba cu contractul si CNP-ul, rau platnic si alte nebunii e urata tare…!! Ar trebui trasi la raspundere, nu te joci cu asa ceva! Sper sa rezolvi cu usurinta situatia. Toate cele bune!

 • Reply
  Laurentiu Theodoru
  19/08/2014 at 13:27

  Intr-adevăr oferta Digi de 5 euro cu TVA inclus e cea mai bună financiar, dacă nu esti un sms-ist feroce. Și evident dacă stai in urban/zonă cu acoperire. Iată mai jos și oferta din luna august de la Cosmote (cu mențiunea că e pentru firme, dar e bine să ai o referință reală, ca să vezi cam cât pai plătit/plătești în plus):
  COSMOTE Business L OPTIM Plus – 9 € fara TVA
  – Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale si internationale ( SUA si Canada fix si mobil doar fix UE)
  – Mesaje nelimitate nationale
  – 1000 MB Trafic de date
  – Fara subventie

  COSMOTE Business L Plus + – 12 € fara TVA
  – Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale si internationale ( SUA si Canada fix si mobil doar fix UE)
  – Mesaje nelimitate nationale
  – 1000 MB Trafic de date
  – 80 € subventie pentru achizitionarea unui smartphone/ tableta / laptop

  COSMOTE Business XL Plus – 15 € fara TVA
  – Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale si internationale ( SUA si Canada fix si mobil doar fix UE)
  – Mesaje nelimitate nationale
  – 100 de minute in UE Mobil
  – Aplicatia Dolce Mobil
  – 1 GB Trafic de date
  – 150 € subventie pentru achizitionarea unui smartphone/ tableta / laptop

  COSMOTE Business XL Plus – 26.05 € fara TVA
  – Convorbiri nelimitate in toate retelele nationale si internationale ( SUA si Canada fix si mobil doar fix UE)
  – Mesaje nelimitate nationale
  – 220 de minute in UE Mobil
  – Roaming UE : 60 Min +50 SMS
  – Aplicatia Dolce Mobil
  – 3.5 GB Trafic de date
  – 250 € subventie pentru achizitionarea unui smartphone/ tableta / laptop

  Baftă și te rog spune-ne și nouă deznodământul.

 • Reply
  Tatallor
  19/08/2014 at 13:29

  Dude, trece-ti numarul pe prepay si gata. Ai trafic si convorbiri “numberless”! Si nu iti da ultimii bani din casa pe iPhone (sau pe orice telefon), ca nu e piatra filozofalica, e doar un telefon. Istragram merge si pe un Lumia 520 de 500 RON la fel de bine.

 • Reply
  Florin B
  19/08/2014 at 14:00

  Salut. Si eu am avut peripetii de genul cu Vodafone in iarna, stand ore in reprezentante ca sa zica “ups” la final de 3 ori, intr-o chinuiala de schimbat catre abonamente mai costisitoare. In fine, partea cea mai penibila a fost cand am aratat unui reprezentant Vodafone lista de sms-uri primite de la ei cu costurile facturilor, unde aparea inca una in plus pentru un abonament dezactivat. Au zis ca e greseala, o sterge el din sistem, nu trebuie sa achit. Ok, ziua buna, dupa 2 luni sa ma trezesc cautat insistent la telefon si pe mail de un reprezentant al unei firme de recuperari datorii, pentru factura emisa degeaba.
  Abia astept sa expire contractul sa zbor de la ei.

 • Reply
  Florina
  19/08/2014 at 14:03

  la Orange cred ca ai sa gasesti o oferta mai buna pentru telefonul dorit, nu sunt nici ei perfecti, dar sunt ok in mare… cat despre treaba cu acel contract, CNP, “rau platnic”, etc, mi se pare tare urat! asa ceva nu se lasa nepedepsit, trebuiesc trasi la raspundere! sper sa rezolvi cu usurinta aceasta situatie si sa ai parte de ce iti doresti! toate cele bune!

 • Reply
  Ciprian ANGHELACHE
  19/08/2014 at 14:05

  Am postat scrisoarea ta pe paginile Vf si Or in aceeasi secunda. Sa vedem care si cum se misca. Succes!

  • Reply
   Ciprian+ANGHELACHE
   19/08/2014 at 15:59

   Vodafone au raspuns primii, numai ca ma invita sa le trimit un mesaj privat daca am nevoie de asistenta, dovada ca nici n-au citit ce am postat.

 • Reply
  Dana
  19/08/2014 at 14:06

  * pe nervii tăi voiam să zic. Eram cu gândul la comentariul la care am dat reply :)

 • Reply
  Horia
  19/08/2014 at 14:31

  Sunt complet dobitoc, am citit tot postul ca, într-un final, să aflu că el vrea un iPhone ieftin. Minute din viața mea ce nu vor mai fi recuperate niciodată.

  • Reply
   Ariel
   19/08/2014 at 14:46

   Ai înțeles greșit. :)

   • Reply
    starfucker
    19/08/2014 at 15:25

    Nu a inteles gresit…a inteles exact esenta postarii…:)))

   • Reply
    starfucker
    19/08/2014 at 15:29

    Nu a inteles gresit, a inteles exact esenta acestei postari

   • Reply
    adi
    19/08/2014 at 15:59

    Ba, tipu’ a inteles foarte bine. Ariel, problema ta ii la fel de superficiala ca si telefonu’ iphone.

  • Reply
   aquadig
   19/08/2014 at 16:34

   nu, el vrea doar sa se faca cunoscut.

   • Reply
    IQ
    20/08/2014 at 17:02

    E experiment de marketing si social media. Ce nu intelegi?

 • Reply
  Stefan
  19/08/2014 at 15:05

  La Cosmote am abonament cu minute nationale si internationale (in zonele agreeate) nelimtate, sms-uri nationale nelimitate si internet la viteza 3G (2GB), cam la 15 euro. Am inteles ca acum s-ar face si cu 10 euro pe luna, si vazusem chiar postat pe Facebook asa-zisi oameni care fac abonamente.
  Cat despre telefon, nu stiu ca si pret unde ar fi mai rentabil, dar pentru 200 lei, mai bine scutesti la abonament 10 euro ptr urmatoarele ‘n’ luni, parerea mea.

 • Reply
  vlad
  19/08/2014 at 15:22

  Intr-adevar e urat ce ai patit.Dar uneori asta e pretul platit ca ti-e tie lene sa incarci o amarata de cartela.Eu unul am avut destule clinciuri cu Vodafone sa reziliez abonamentul. Incearca si tu alta companie.De pilda…Golan Telecom;)

 • Reply
  starfucker
  19/08/2014 at 15:24

  Nu scrii pe blog pentru ca vrei ceva…dar vrei ceva la un pret mai bun la un abonament mai bun…ca deh, esti nemultumit, si poate, poate, pentru ca faci un test de ”social media” o sa ti se dea…ca na, am invatat cu totii puterea internetului etc…si o sa si primesti cel mai probabil, asta e trist. Ca orice blambec care se victimizeaza in acest stil in tara asta primeste ceva…
  Un vers de final…Vrei parerea mea umila? / Crede-ma esti demn de mila…

 • Reply
  Eu
  19/08/2014 at 15:30

  Si uite cum in ziua de azi…un oarecare…pune presiune pe o companie pentru ca isi varsa el frustrarile in online…el nu vrea pomana de la aceste companii…dar o cerseste intr-un mare stil. Penibil si de toata jeana omule! Lucruri de genul asta spun mult despre un om..ca tine:). Daca erai asa bun la vorbe cu pretinzi ca esti cu textul asta..iti rezolvai singur probleme…dar deh…e mai usor asa. Si eu am avut probleme…dar m-am dus si le-am rezolvat/discutat acolo…nu aici. Vad din postarile tale ca asta ti-e stilul si imi dau seama ca am ajuns o tara de milogi.

 • Reply
  claudia
  19/08/2014 at 15:40

  Always fun, things you do :D GL;HF

  Cineva a zis ceva despre piatra filozofalica. Remember that =))

  • Reply
   adi
   19/08/2014 at 16:01

   omn, pe asta de unde ai mai scos-o cu “filozofalica”?

   • Reply
    Tatallor
    19/08/2014 at 16:58

    din “preputul” gandirii!

 • Reply
  Lulu
  19/08/2014 at 15:50

  viata mea e trista. singura mea bucurie va fi sa aflu cine te-a ales drept client.

 • Reply
  steff
  19/08/2014 at 15:51

  Personal nu ma mai intereseaza nici un ab de la vreo companie de telefonie celulara, am avut numai probleme cu ei. Sunt pe cartela pre-pay si sunt mai mult decat multumit. Nu imi trebuie net pe telefon, e pe calculator; decat sms-uri mai bine vorbesc la telefon. Cat despre banii aia , 300 de lei, o sa ii vezi cand o zbura porcu’ si pe urma nu cred ca vodafon sau orange sa te sune sa iti zica ca sunt de acord cu cerea ta; te suna numai cand ai de dat bani, cand vreau sa iti propuna niste extraoptiuni care sa iti incarce factura sau cand se apropie finalul de abonament, in rest te descurci ! Si intr-un final : a meritat toata tevatura asta, nervi, ore pierdute, teoria conspiratiei, etc pt o trecere de nume de la un utilizator la altul si pt un iphone 4 (altul mai bun si mai ieftin nu ai gasit sau neaparat vrei sa fi in trend cu iphone !?) ???

 • Reply
  petruta
  19/08/2014 at 15:53

  okazii.ro? :)

 • Reply
  Cristian
  19/08/2014 at 15:59

  Salutare,

  As putea pune pariu, pe un borcanel de nutella, ca nu te-a sunat nimeni pana acum.
  Parerea mea ar fi asa: suna la *222 si spune-le ca pleci din reteaua lor de hahat, daca nu iti vor face o oferta ultra personalizata. Cand te vor intreba la ce te gandesti, vei spune ca nu poti achita mai mult de 15 euro pe luna si vrei minute si sms nelimitate in orice retea + 1,5 gb de net. Iar pe telefon poti achita maxim, dar maxim 300 euro. Or sa strambe din nas, dar trebuie sa-ti mentii pozitia si vei fi contactat pe rand de o persoana superioara celei cu care ai vorbit prima oara, ca sa iti poata modifica abonamentul dupa bunul tau plac. S-ar putea sa mai dureze o saptamana, doua toata povestea.

  Indiferent ce ar spune operatorul cu care vorbesti, daca ameninti ca ai gasit la orange, sau la cosmote o astfel de oferta, si ca ti se cuvine un abonament special, precum ai propus, avand in vedere ca esti platitor la vodafone de peste 10 ani, vei obtine un discount. :)

  Doar rabdare sa ai, sa te contrazici cu ei iti mai trebuie, dar la naiba, ai zis ca esti evreu. Asta ar trebui sa fie partea usoara.

  Succes

 • Reply
  adi
  19/08/2014 at 16:04

  Arielu’ am postat problema ta grava pe vodafone si orange si mi-au dat acknowledge cu un deget mare mijlociu. Have fun cu telefonu’.

  • Reply
   aquadig
   19/08/2014 at 16:44

   urmatorul pas ar fi sa faci un protest gen antena3

 • Reply
  Vlad
  19/08/2014 at 16:04

  Esti doar o picatura in oceanul lor planetar. Crezi ca-i doare pe ei in CURcubeu de plecarea ta…oricum sunt toti la fel. By the way…concluzia a fost cea mai dezamagitoare.

 • Reply
  Marius
  19/08/2014 at 16:16

  Draga Ariel, nu merge asa cum crezi tu treaba in aceste companii pline de corporatristi. Din pacate atat Vomafone cat si Orange nu dau 2 bani pe tine, pe mine, sau pe alt Gigel de pe planeta asta. Sunt si alti “prosti” (asa cum ne considera ei) pe lista, care abia asteapta sa fie clientul lor. Asta este cruntul adevar! Eu, tu si tanti Marioara din Satul Moldovenesc nu suntem nimic pentru aceste corporatii, intelegi? Zero, Nada, Zip, Nothing!

  Iti spun pe scurt cat de suparat am fost eu pe Vomafone, acum mai bine de 14 ani de zile, cand erau ofertele cu 2 luni gratis de abonament (a 6-a si ultima) o alta scamatorie ieftina marca Vomafone. M-am dus sa “platesc” ultima factura, a 12-a luna la acelasi ghiseu la care fusesem 11 luni pana in acel moment. Factura era pe plus, vreo 60 lei cred… adica trebuia sa primesc bani de la ei (pentru cele 2 luni gratis)… ei afla draga Ariel ca casierita needucata cu 4 clase mi-a arunca cartea de identitate inapoi spunadu-mi, citez: daca sunteti dumneavoastra in poza asta, eu sunt madonna. Dupa ore de stat in sediul lor, amenintatri cu politia din partea mea, am ajuns la concluzia ca sunt eu in poza din C.I. Si repet, asta se intampla in anul 2000.

  Pe urma am fost client Orange, multi ani, unde mi-a mers ca pe roate pana in momentul in care m-am cam saturat de ofertele lor de 2 lei (75MB trafic Internet, 100 minute nationale si nu stiu cate SMS pentru 32 lei pe luna) si am vrut sa ma mut. Am incercat sa fiu baiat de treaba si sa nu le zic adevarul, cum ca vreau sa scap de ei ca am gasit oferte mai bune, asa ca i-am mintit ca vreau sa trec pe cartela reincarcabila de pe abonament. Atata mi-a trebuit, ca o domnisoara foarte talentata in ale gurii mi-a facut o oferta de nerefuzat. Am mai stat 6 luni la ei ca sa le dau sa manance, si am descoperit cum sa scap de ei… facand cerere de portare direct de la noul meu furnizor de telefonie mobila :)

  Acum sunt in sfarsit fericit, de vreo 2 ani. Am Internet nelimitat de foarte mare viteza (no bullshit), convorbiri nelimitate in retea, si tarife mici in alte retele nationale si internationale. Da, nu am minute incluse pentru ca nu vb cu nimeni in afara de cei din familie, dar platesc numai 5.5 LEI (a se citi RON) cu TVA inclus, evident, pentru toate astea. Repet, 5.5 lei pentru Internet nelimitat de mare viteza, am un Windows Phone si stau non-stop pe 3G, folosesc Facebook, Instagram (ca si tine), Twitter si alte servicii de genul.

 • Reply
  Tazz
  19/08/2014 at 16:17

  Jews have no soul, and Vodafone knows it!
  Glumeam… Multa bafta, sper sa-ti primesti 5s-ul.
  Inca ceva muta-te la Orange, nu vad de ce ai mai ramane la Vodafone. Singurul motiv prin care m-ar face sa raman la ei: 5s 64GB for free.

 • Reply
  Claudiu
  19/08/2014 at 17:23

  Adica aia si-au batut joc de tine ani in sir si tu ai ramas abonatul lor ? Asa…incurajeaza-i la mai mult….

 • Reply
  m3
  19/08/2014 at 17:30

  Razboi in irak si un jidan are “probleme” de fata mare.
  Jidanii din Israel omoara civili nevinovati in Palestina si un jidan din Romania se da cu curu’ de pamant ca nu poate sa faca poze pe instagram decat de pe un 5s.

  Jidani!

  • Reply
   IQ
   20/08/2014 at 00:54

   eu stiam ca evreii fac bani din orice (bravo lor!), dar chiar si din cersit?!…

 • Reply
  Alin
  19/08/2014 at 17:53

  Salut,

  Vad ca ai multe mesaje nu stiu daca apuci sa-l citesti si pe al meu. Eu am abonament la Orange nelimitat minute si sms in retea si in afara retelei, 2 GB net si minute internationale cam 300 pentru 10E TVA inclus. Plus cand mi-am prelungit abonamentul mi-au dat gratis un Samsung S4. Bine trebuia sa aleg intre un Samsung S5 cu 150E si S4 gratis…Treci pe Orange, au si ei problemele lor dar la negociat abonamente sunt ok. Am uitat sa-ti spun am 3 abonamente pe numele meu vechi de 4 ani poate a contat si asta cand am negociat noile abonamente.

  Multa bafta!

 • Reply
  Paul
  19/08/2014 at 17:59

  Prietene tu ai o serie de probleme:

  1.Daca ai nevoie sa faci imprumuturi si sa treci pe regim de parizer 2 luni si vacanta l coltu strazii cu seminte pentru un iPhone + abonament de 30 de euro, lipsa telefonului e ultima ta grija din viata (modeul porsche cyenne in parcare si garsoniera)

  2.Daca ai orice fel de problema la o companie cu competitie pe piata intai vorbesti cu managementul (in idrea in care structura organizationala a companiei lasa de dorit si sunt papagali jos).Daca asta nu functioneaza in secunda 2 ultimatum si reziliat contract pe loc.Nimanui nu-i pasa de tine ca te plangi si inviti lumea sa te culeaga sa-ti dea oferte si nu schimbi prin asta nici lumea nici operatorii (modelul sa moara basescu e cel mai prost da nici nu faci nimic)

  E foarte clar ca in lumea asta avem numa companii care odata cu numarul mare de clienti devin complacente, dar urmareste-ti interesul in loc sa chemi pe altii sa-l inteleaga sau sa ti-l ofere

 • Reply
  tony
  19/08/2014 at 18:04

  E 19 august ora 18.00…te-o fi sunat unul din cei doi? :)

 • Reply
  eu
  19/08/2014 at 18:40

  Daca ai avut atatea probleme din cauza lor ,nu inteleg de ce nu ti-ai bagat de mult timp ceva in abonament ,si te mutai frumos in alta retea?Oricum nici celelalte retele nu-s mai breze ,dar poate nu intampinai atatea piedici.Doi la mana ,in concluzia povestioarelor tale nu se afla adevarata problema!!Faptul ca anumiti angajati de la vodafone cu care ai avut tu de-a face sunt incompetenti si n- au ce cauta in functia respectiva,faptul ca organizarea lor e de rahat,faptul ca serviciul cu clientii e deficitar si respectul fata de clienti lipseste cu desavarsire.Iar serviciile lor sunt mediocre spre proaste.Faptul ca te-au lasat atat sa astepti ,si ca te-au pus sa platesti aiurea 300 de lei ,si ca ai intampinat atatea probleme din cauza proastei organizari…sunt motive suficiente sa-i bagi in pizda masii.Iar motivul invocat de tine ,ca vrei telefon ca sa pui poze pe instagram,sincer e un motiv pueril rau de tot.Povestea asta e buna de blog ,dar nu ca sa convingi pe cineva sa faca ceva.(adica sa-ti dea tie un telefon)

 • Reply
  Andreea
  19/08/2014 at 20:15

  Pan la urma, care este verdictul?:)

 • Reply
  bogdan
  19/08/2014 at 20:28

  ariel, baga un up-date tati !

  nu de alta, dar e lumea curioasa……inclusiv eu :D

 • Reply
  Bogdan
  19/08/2014 at 21:43

  Pai deznodamantul este foarte clar. No Vodafone. No Orange. F* them all. Incercati mai oameni buni Cosmote si o sa va multumiti voua insiva. Vorba aia, ce mai aveti de pierdut daca o incercati si pe-asta? :-)

 • Reply
  Un Anonim
  19/08/2014 at 21:47

  Nu confunda lipitorile de comision de la Arsis cu magazinele oficiale Vodafone :)

 • Vezi alte comentarii: 1 2 3

  Comentează