Interesant

Când nu scrii degeaba pe blog…

Când nu scrii degeaba pe blog...

Califat Iancului – poză de pe Instagramul meu.

Acum o lună terminam o provocarea prin care plăteam, peste tot, cu cardul – preferabil contactless. Am detaliat aici cum a fost experiența.

Tot în textul în care spuneam cum a fost, am recomandat Calif-ului să introducă POS-uri cu opțiune de plată contactless. Pentru cei ce nu știu, Calif îi un fastfood apreciat în București, unde adesea se formează cozi lungi de oameni pofticioși.

Ziceam așa:

La Calif, căci am unul destul de aproape de casă, nu pot să plătesc contactless și, sincer, uneori îmi venea să le dau cash căci mi se părea mai rapid decât o plată clasică cu cardul. Dar, în fine, le-am dat mereu cardul. L-au luat, l-au băgat în POS, am stat oleacă, bagă PIN-ul, stai să facă “bip”, poftim, poftă bună, la revedere…

Califule, ia-ți, nene, POS-uri contactless, să mai scăpăm și noi de cozi! E adevărat, mâncarea-i bună, dar 24/7 e coadă aci la Iancului! :)

Ei bine, zilele trecute am primit acest e-mail:

Când nu scrii degeaba pe blog...

Ne-am bucurat foarte mult sa stim ca esti unul dintre clientii nostri fideli de la Califatul Iancului si ne-a atras atentia cand ai scris despre cat de usor ti-ar fi sa poti face plata contactless de fiecare data cand ne vizitezi.

Prin urmare, am grabit procesul de instalare a platii contactless, in toate cele 3 Califate. In prezent lucram si la alte modalitati de a putea usura modalitatea de comanda & plata, in legatura cu care iti vom da vesti bune la timpul potrivit.

E fain să știi că nu scrii degeaba pe blog… că cineva ia în considerare, uneori, sugestia ta. Apreciez, Calif! :)

Confirm, au băgat POS-uri cu opțiune de contactless. Doamna de la casă încă nu-i 100% familiarizată cu opțiunea, a fost nevoie să-i zic că vreau să achit contactless, dar e ok, it’s a matter of time. Încă ceva: PIN-ul este cerut chiar și la sume de sub 100 lei.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

2 comentarii

 • Reply
  Motorkraft
  26/08/2015 at 13:40

  Ai avut baftă! Dacă nimereai la ceva ca GDF, CEZ ș. a. m. d., îți creștea barbă albă până ți se răspundea la bună ziua, darămite altceva…

 • Reply
  Aveți grijă de bătrânii voștri - Ariel Constantinof Blog
  06/09/2015 at 12:08

  […] față la Calif la Iancului o doamnă foarte bătrână stă pe jos. Lângă ea sunt niște morcovi și alte zarzavaturi. […]

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează