Antreprenoriat

Ce mă motivează?

Ce mă motivează?

Majoritatea oamenilor sunt motivați de bani sau lucruri materiale și atât. Și, în fine, nu-i condamn … astea-s vremurile în care trăim, vremuri conduse de “bani”. Am scris despre asta aici mai în detaliu.

Dar de multe ori pe mine mă motivează foarte puternic lucrurile ce nu-mi aduc bani sau lucruri materiale la final. N-am nicio explicație “foarte” logică… efectiv îmi face plăcere să fac anumite lucruri. Poate uneori este dorința de a-mi demonstra mie că pot… Alteori dorința de a face o schimbare în jurul meu, în comunitatea mea …

Am învățat în ultimii ani că deși aceste acțiuni nu rezultă în bani în portofel, rezultă de multe ori în hrană pentru suflet. Este atâââât de fain să știi că i-ai inspirat pe alții …

Deci … Ce mă motivează? Mă motivează la maxim gândul că pot să aduc o contribuție, să pornesc o schimbare, să inspir un om.

Mesajul din imaginea de mai sus l-am găsit azi, pe 22 septembrie. Deși el a fost trimis în iunie și iulie. A ajuns, din păcate, în folderul “Others” din Facebook-ul meu și nu l-am văzut.

Tu pui umărul pentru comunitatea din jurul tău sau pentru ecosistemul din care fac parte? Tu ai idee dacă-i inspiri pe cei din jur? E al naibii de motivant!


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    joie negru
    22/09/2015 at 17:00

    Mai raspunde si tu la mesaje! Ia verifica-ti Spam-ul pe mail acum! Cine stie ce scheleti ai pe acolo…

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează