Idei

Cutia cu idei

Cutia cu idei

Cutia cu idei

M-am săturat să am idei şi să nu le pot pune în aplicare din lipsă de timp sau putere (mai ales putere…).

Declar pe propria răspundere, în mod oficial, că nu mai fac faţă tuturor lucrurilor ce vreau să le fac! Şi asta nu-i neapărat trist având în vedere că foarte mulţi oameni din jurul meu stau fără să facă mai nimic… Ba, mai mult, se şi plâng că n-au ce să facă…

Deci m-am gandit ca ar fi super tare să dăm naştere unui loc în care putem arunca idei pe care nu le putem pune în aplicare (fie pentru că nu avem timp, fie pentru că avem nevoie de colegi…).

Dar, din păcate, culmea ironiei este că SINGUR nu sunt capabil să dau naştere nici măcar acestui loc… Şi cer în mod public ajutorul oricărui om ce simte ce-am povestit aici să mă ajute să pun la punct această această idee despre idei.

Deci… Anyone? :)


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

15 comentarii

 • Reply
  sunbeam
  09/04/2011 at 21:50

  Multi oameni pur si simplu nu inteleg cat de pretios e timpul si de asta isi permit sa-l piarda aiurea.

  Then again, oamenii care sunt constienti de timp, de lumea inconjuratoare and so on sau pur si simplu incep un lucru cu cele mai bune intentii dar nu il duc la bun sfarsit, pot fi adesea lipsiti de motivatie. (–>me)

  You should give yourself some credit ca reusesti sa faci atatea in the first place.

  (Imi cer scuze pentru propozitiile pestrite. Am chef de engleza astazi.)

 • Reply
  sunbeam
  09/04/2011 at 22:26

  “Deci m-am gandit ca ar fi super tare sa dam nastere unui loc in care putem arunca idei pe care nu le putem pune in aplicare ”

  Ce zici de un forum pentru inceput?
  Un loc de brainstorming pentru toti cei interesati din diverse orase, care ar putea duce eventual la niste friendly “forum meeting-uri”, unde poate se pun in practica ideile!

  Bat campii de oboseala sau exista un asa forum? Something?

  • Reply
   Ariel
   10/04/2011 at 00:31

   Forumul probabil este cea mai optimă soluţie… Dar cu Facebookul în ceafă mi-e teamă că un grup de Facebook e un început optim (Sau un forum pe un domeniu separat prin care logarea să fie permisă şi cu contul de Facebook… ar fi super-tare, nu?)

   Totodată l-aş face cu circuit semi-închis (Adică ceri dreptul de a intra în această cutie cu idei – ne zici puţin de tine, ne arăţi ce-ai mai făcut sau ne zici de ce vrei să vii aici).

   Ideea este să đăm naştere unui spaţiu unde oamenii îşi pot da feedback la tot felul de idei de proiecte şi se pot forma echipe de oameni…

   Eu pentru fiecare proiect în parte am o echipă de oameni care nu se intersectează niciodată. Eu sunt singurul care mă repet. Şi asta se întâmplă pentru că nu mai fac faţă. Dacă era după mine, jur că mă ocupam SINGUR de toate – pentru că “If you want something done well, do it yourself!” e un citat foarte adevărat.

   Dar totodată, în momentul în care nu mai fac faţă, am nevoie de oameni care să ajute coordonarea proiectului. :)

   Cum ţi se pare? (faza cu forumul/cerere de acces/etc)

   PS: Stai calmă, e ok cu frazele în engleză, uneori mi se întâmplă şi mie dar încerc să remediez “ciudatul obicei”. :)

   • Reply
    SingurEu
    10/04/2011 at 09:45

    Optim este deja superlativ relativ. Nu există “cel mai optim”.

    • Reply
     Ariel
     10/04/2011 at 09:51

     Singurul lucru pe care puteai să mi-l zici. E şi ăsta de folos. :) Mulţam.

   • Reply
    sunbeam
    10/04/2011 at 12:02

    Optez mai mult pentru forum-ul “pe un domeniu separat prin care logarea să fie permisă ŞI cu contul de Facebook” tocmai pentru ca nu toata lumea are Facebook si oricum un forum ar fi mai aerisit.

    Deci da, super tare!

 • Reply
  catalin
  10/04/2011 at 09:59

  daca nu le putem pune in practica ce rost mai are sa le arhivam? ?

  • Reply
   Ariel
   10/04/2011 at 10:01

   1. Adesea nu le putem pune în practică SINGURI şi avem nevoie de nişte oameni care să ne înţeleagă ideea şi să vrea să o pună în practică alături de noi…

   2. Există oameni ce ar putea să folosească o idee pe are eu o am, dar nu am timp de ea şi aş face orice s-o văd devenită realitate.

 • Reply
  Anca
  10/04/2011 at 15:23

  Ideile reciclabile au viata lunga.Deja mi-ai trezit curiozitatea.

 • Reply
  Cristina
  11/04/2011 at 21:18

  Depinde ce fel de oameni cauţi.Personal,mi-ar surâde ideea,dar din start-am 16 ani,experienţă ce tinde spre 0.Tot ce am e timp.Şi entuziasm :)

 • Reply
  Vasile
  11/04/2011 at 21:51

  Iaca, mă ofer cu drag să colaborez.

 • Reply
  Vasile
  11/04/2011 at 21:51

  (ce-i asta, comentarii cu moderare? Libertate pentru ultraşi!)

 • Reply
  Mihai
  06/05/2011 at 17:03

  Pai tot ai tu multe proiecte. Mai fa unul: http://www.cutiacuidei.ro Si acolo iei o idee si o dezvolti/rezolvi cu ajutorul persoanelor care iti viziteaza si celelalte site-uri.blog-uri…asaa, ca mine! :)

 • Reply
  Ana
  18/05/2011 at 00:09

  Great idea!
  Da, e o idee minunata[o idee despre idei :d ]. Majoritatea din ce care au comentat [sau macar au citit ]aici , au destule idei pe care nu le pot pune in practica[banuiesc asta…]. Eu una habar n-am ce ar trebui facut pentru un asemena proiect …Dar, nici nu mai conteaza, ce trebuie , ce nu trebuie , sa se infiinteze CUTIA CU IDEI ! [:d]

 • Reply
  Anne
  24/10/2011 at 22:39

  Buna ! Exista pe facebook un grup numit Romania Tanara . Grupul este inca la inceput , insa avem speranta ca se poate. Am avea nevoie sa fim mediatizati insa . Uite link catre grup : http://www.facebook.com/groups/168087653279109/

 • Vezi alte comentarii:

  Comentează