Blog in vlog si vicevercea

Stați aproape de mamele voastre

Stați aproape de mamele voastre

De-a lungul anilor mi s-a spus de multe ori că am o mamă super-de-treabă sau super-energică sau, în fine, “super” pur și simplu. Mi-au spus-o oameni de vârsta mea, în timp ce se plângeau că ei nu se înțeleg la fel de bine cu mama lor sau că mama lor nu-i la fel de “deschisă”.

Nu m-am înțeles mereu bine cu mama. Ne place să ne ciondănim și uneori ne certăm – dar cu toate astea tot sunt super-aproape de mama. N-avem cum să rămânem supărați unul pe altul.

Niciodată n-am înțeles, cât eram prin liceu, de ce colegii mei (unii, cel puțin) aveau relații foarte proaste cu părinții lor. Eu eram sincer și direct cu ei. Și mereu funcționa.

Ieri mama mi-a făcut o vizită. Mai stă doar câteva zile prin București și apoi se întoarce în UK, acolo unde pare că se va muta “de tot” (?). Așa că am considerat că-i o oportunitate bună să fac un mic video despre ea. Sau despre mine și relația mea cu ea.

… concluzia este cea din titlu: Stați aproape de mamele voastre.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    Gina
    12/01/2016 at 18:22

    Ariel, cred ca iti amintesti ca mama ta, Keren (la vremea aceea se chema Cristina),l-a botezat pe Victor(acum are 10 ani).fiul meu,si…, apropo’ de gaurile in urechi…m-a intrebat atunci : acum daca tot l-am botezat…..,cand ii facem gauri in urechi ? :)))

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează