Antreprenoriat

Discriminare pozitivă pentru antreprenori

Discriminare pozitivă pentru antreprenori

Scriam zilele trecute că îmi displace uneori relația “de putere” dintre un business cu spinare, care funcționează, și unul nou, la început de drum. Spuneam că un business pus la punct poate și ar și trebui să ajute un alt business mai mic și mai nou să se pună la punct. Și nu să profite de el, să-l “mulgă”.

Îmi place să văd că în România, de câțiva ani, companiile mari iau tot mai în serios micii antreprenori. Deși până acum părea imposibil să ajungi la o companie mare și să-i ceri o mână de ajutor, acum companiile mari pur și simplu caută să ajute noii afaceriști. Asta-i minunat!

Telekom România a lansat chiar alaltăieri, 1 noiembrie, o ofertă de care aș fi avut mare nevoie acum câțiva ani, când aveam angajați pe cartelă. Era enervant să-și bage credit lunar, să le decontez creditul băgat, să-și activeze și dezactiveze extraopțiuni … dar era cea mai ieftină și sigură varianță. Mi-era teamă să-mi asum abonamente, chiar dacă ar fi fost mult mai profi.

Prin oferta “Freedom”, dedicată 100% antreprenorilor, Telekom România oferă comunicare mobilă nelimitată (cu 4G) și minute și sms-uri nelimitate, totul cu 5 euro pe lună. Inclus în pachet și 1.3 GB de date lunare în roaming în zona SEE.

Și ca lucrurile să fie cu adevărat șocante: abonamentele nu au o perioadă minimă contractuală și … Deci dispare și conceptul de taxă de reziliere.

Oferta-i o premieră în România și, probabil, o treabă interesantă și la nivel internațional. Precum ziceam, îmi place să cred că România este într-un punct foarte fain acum, în care se pun multe reflectoare pe antreprenori. Putem chiar să spunem că-i o discriminare pozitivă pentru antreprenori. Hehe… Ce moment bun să te apuci treabă… Asta ziceam și-n 2013 când îmi publicam cartea – pe care o poți downloada gratuit de aici.


Dă mai departe dacă ți-a plăcut și abonează-te prin e-mail dacă vrei să fii la curent cu tot ce scriu pe viitor:

S-ar putea să te intereseze

1 comentariu

  • Reply
    imprimante etichete
    08/11/2017 at 18:00

    nu cred ca exista catalogarea de discriminare pozitiva sau negativa ci doar termenul de discriminare

  • Vezi alte comentarii:

    Comentează